Bell Schedules

Kindergarten
Description / Period Start Time End Time Length
Intervention Time 8:10 AM 8:40 AM 30 min
Letterland 8:40 AM 9:30 AM 50 min
ELA 9:30 AM 11:05 AM 95 min
Writting 11:05 AM 11:40 AM 35 min
Lunch (S. Hinson) 11:40 AM 12:10 PM 30 min
Lunch (Holbert) 11:45 AM 12:15 PM 30 min
Math 12:15 PM 1:20 PM 65 min
AMP 1:20 PM 2:10 PM 50 min
Recess 2:10 PM 2:40 PM 30 min
1st Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Intervention Time 8:10 AM 8:40 AM 30 min
Letterland 8:40 AM 9:30 AM 50 min
ELA 9:30 AM 11:05 AM 95 min
Lunch (K. Hinson) 11:05 AM 11:35 AM 30 min
Writting 11:35 AM 12:00 PM 25 min
AMP 12:00 PM 12:50 PM 50 min
Math 12:50 PM 1:50 PM 60 min
Recess 1:50 PM 2:20 PM 30 min
Science/SS 2:20 PM 2:40 PM 20 min
2nd Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Intervention Time 8:10 AM 8:40 AM 30 min
ELA 8:40 AM 10:10 AM 90 min
Writting 10:10 AM 10:55 AM 45 min
Lunch (Yow) 10:55 AM 11:25 AM 30 min
Lunch (Windham) 11:00 AM 11:30 AM 30 min
Science/SS 11:30 AM 12:00 PM 30 min
AMP 12:00 PM 12:50 PM 50 min
Recess 12:50 PM 1:20 PM 30 min
Math 1:20 PM 2:40 PM 80 min
3rd Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 Core Instruction 8:10 AM 9:40 AM 90 min
Block 1 Science/SS 9:40 AM 10:00 AM 20 min
AMP 10:00 AM 10:50 AM 50 min
Block 2 Science/SS 10:50 AM 11:15 AM 25 min
Lunch (Faircloth) 11:15 AM 11:45 AM 30 min
Lunch (Austin) 11:20 AM 11:50 AM 30 min
Block 2 Science/SS Continued 11:50 AM 12:10 PM 20 min
Block 2 Core Instruction 12:10 PM 1:40 PM 90 min
Recess 1:40 PM 2:10 PM 30 min
Intervention Time 2:10 PM 2:40 PM 30 min
4th Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Science/SS 8:10 AM 9:05 AM 55 min
AMP 9:05 AM 9:55 AM 50 min
Block 1 Core Instruction 9:55 AM 11:25 AM 90 min
Lunch (Dennis) 11:25 AM 11:55 PM 750 min
Lunch (Helms) 11:30 AM 12:00 PM 30 min
Recess 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Block 2 Core Instruction 12:30 PM 2:10 PM 100 min
Intervention Time 2:10 PM 2:40 PM 30 min
5th Grade
Description / Period Start Time End Time Length
AMP 8:10 AM 9:00 AM 50 min
Block 1 Core Instruction 9:00 AM 10:30 AM 90 min
Block 1 Science/SS 10:30 AM 11:00 AM 30 min
Block 2 Science/SS 11:00 AM 11:30 AM 30 min
Recess 11:30 AM 12:00 PM 30 min
Lunch (Hill) 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Lunch (Taylor) 12:05 PM 12:35 PM 30 min
Block 2 Core Instruction 12:30 PM 2:10 PM 100 min
Intervention Time 2:10 PM 2:40 PM 30 min