Bell Schedules » 4th Grade

4th Grade

4th Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Science/SS 8:10 AM 9:05 AM 55 min
AMP 9:05 AM 9:55 AM 50 min
Block 1 Core Instruction 9:55 AM 11:25 AM 90 min
Lunch (Dennis) 11:25 AM 11:55 PM 750 min
Lunch (Helms) 11:30 AM 12:00 PM 30 min
Recess 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Block 2 Core Instruction 12:30 PM 2:10 PM 100 min
Intervention Time 2:10 PM 2:40 PM 30 min